Search

Wat vinden anderen van de diensten van buro Boer?

”Karin heeft mij voor Veijer Finance & Coaching geholpen met professionele webteksten die mijn doelgroep aanspreken. Ze begrijpt wat ik wil vertellen en kan dat goed leesbaar overbrengen. Ik ben dan ook heel blij met haar hulp en expertise en de fijne, ongedwongen samenwerking.”

Angelique Veijer

Angelique Veijer

Angelique Veijer, eigenaar Veijer Finance & Coaching

‘Karin heeft op een deskundige wijze de volledige communicatie rondom het eendaagse Falieberg Festival in Zuidwolde verzorgd. Door haar kennis van zaken en professionaliteit is er optimale bekendheid gegeven aan dit nieuwe evenement van stichting Theaterkuil De Falieberg. Met goed verzorgde communicatie-uitingen zijn we erin geslaagd om veel inwoners van Zuidwolde en daarbuiten te bereiken. Tot onze grote verrassing kwamen meer dan 1.150 bezoekers op ons festival af. ”

Henk Tissing

Henk Tissing

Henk Tissing, voorzitter stichting Theaterkuil De Falieberg

”De website van onze croissanterie Petite Mangerie had echt een update nodig. Wij waren op zoek naar vlotte, prettig leesbare, en ook online goed vindbare, teksten die bij ons passen. Buro Boer heeft dat prima voor ons gedaan. De samenwerking, in combinatie met J9 design voor het ontwerp van de site, was super. Wij zijn heel blij met het resultaat.”

Karin Elders

Karin Elders

Karin Elders, eigenaar Petite Mangerie

”Karin Boer heeft mij makkelijk toepasbare tips en adviezen gegeven om mijn website www.zokanikleren.nl gebruiksvriendelijker te maken. Door een efficiëntere indeling vindt de lezer nu sneller de informatie waar hij naar op zoek is. De teksten zijn korter en makkelijker leesbaar.”

Petra Middag - Broks

Petra Middag - Broks

kinderergotherapeut en coach bij leerproblemen bij Zo kan ik leren

”Ik was op zoek naar iemand die voor ons gezondheidscentrum ‘t Wheemhuus persberichten kon schrijven in een fase van opbouw en opening. De berichten moesten pakkend zijn, professioneel en nieuwsgierigheid opwekken. Dat is aan alle kanten gelukt! Karin weet heel snel wat je wilt en maakt er gelijk een mooi verhaal van. Buro Boer is een deskundig, meedenkend en betrouwbaar adres voor je teksten.”

Miriam IJlenhave-Stukje

Miriam IJlenhave-Stukje

Miriam IJlenhave-Stukje, eigenaresse gezondheidscentrum 't Wheemhuus

”Karin heeft mijn scriptie geredigeerd op taalkundig en grammaticaal vlak. Ze heeft mijn scriptie steviger neer weten te zetten. Met als resultaat dat ik mijn scriptie met een voldoende heb afgerond. Karin denkt actief mee en als je vragen hebt over het geredigeerde stuk, kun je altijd bij haar terecht. Het heeft mij enorm geholpen.”

Lisette Drenth

Lisette Drenth

Lisette Drenth, leerkracht p.c.b.s. De Regenboog

“Voor het schrijven van een whitepaper over een veelomvattend onderwerp ‘Wat is verslaving’ vonden we in Karin Boer de juiste persoon. Door literatuurstudie en interviews stelde Karin een prachtig document op. Vakjargon en ingewikkelde medische zaken bracht ze samen in een goed leesbaar verhaal. We zijn blij met haar zorgvuldigheid en vakkennis.”

Jacky van der Ende

Jacky van der Ende

Jacky van der Ende, adviseur online communicatie Verslavingszorg Noord Nederland

“Voor mij was Karin de oplossing om de website van Lowijs Deuren een professionele uitstraling te geven. Haar teksten zijn een goede aanvulling op het ontwerp van mijn website. Het vakjargon is duidelijk uitgelegd, zodat iedereen begrijpt wat ik voor mijn klanten kan betekenen.

Gerrit Lowijs

Gerrit Lowijs

Gerrit Lowijs, eigenaar Lowijs Deuren

“Karin is een empathische en ontzorgende tekstschrijver. Ze denkt proactief met mijn onderneming Balans Loopbaancoaching mee. Ze beheert mijn website, redigeert teksten, maakt flyers en denkt mee over hoe klanten te werven met prikkelende teksten. Ik vertrouw haar dit deel van mijn bedrijf graag toe, zodat ik me kan concentreren op het coachen van mijn klanten.”

Tineke Roeda

Tineke Roeda

Tineke Roeda, eigenaresse Balans Loopbaancoaching

“Met veel toewijding en perfectie schreef Karin pakkende teksten voor de persberichten over ons jaarlijks terugkerende evenement Kar Ga Door. Ook met de website, uitnodigingen, brieven en teksten voor het programmaboekje heeft ze de PR voor ons evenement op een hoger niveau gebracht.”

Rutger Wemmenhove

Rutger Wemmenhove

Rutger Wemmenhove, voorzitter stichting Kar-Ga-Door